Kedves Leendő Partnerünk!

Köszönjük, hogy ellátogatott oldalunkra!

Én Molnár János 2003-ban kezdtem a tűzvédelem és munkavédelem területén tevékenykedni. Tűzvédelmi mérnöki és munkavédelmi technikusi szakképesítésekkel rendelkezem. Én és munkatársaim nagy szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezünk a munkavédelem és tűzvédelem területén szükséges dokumentumok elkészítésében oktatás megtartásában.

Például:

tűzvédelmi szabályzat

tűzriadó terv

tűzvédelmi műszaki leírás (műleírás)

tűzvédelmi terv

tűzjelző rendszer tervezés

tűzoltó rendszer tervezés

munkahelyi kockázatelemzés és értékelés

munkavédelmi szabályzat

munkabalesetek kivizsgálása bejelntése

egyéni védőeszköz juttatás

orvosi vizsgálatok rendje

Foglalkozunk még tűzvédelmi eszközök és tűzvédelmi berendezések értékesítésével (tűzoltó készülékek, tűzcsapok, tűzvédelmi táblák, tűzjelzők, stb) és karbantartásával is. Célunk, hogy széleskörű szolgáltatásokat nyújtsunk a tűzvédelem és a munkavédelem területén. Termékeinket gyors határidővel és a lehető legkisebb szállítási költséggel juttatjuk el ügyfeleinkhez.

Termékeink és szolgáltatásaink minőségét a hazai piac mindenkori igényeihez – a tűzvédelmi és munkavédelmi és egyéb idevonatkozó jogszabályok betartásával – alakítjuk. Fontos számunkra a folyamatos megújulás, és az ügyfelek bizalmának a megtartása. Fontos, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk korrekt áron! Legfontosabb számunkra a kölcsönös bizalom.

Szakvizsgával rendelkező munkatársaink tűzoltó készülékek, tűzcsapok, tűzoltó vízforrások, szerelvények helyszíni ellenőrzését, karbantartását, valamint létesítmények berendezések tűzvédelmi, érintésvédelmi és villámvédelmi szabványossági felülvizsgálatát Budapesten és vonzáskörzetében végzik.

Szeretnénk egy Ügyfélközpontú rendszert megvalósítani, ahol a Megrendelő az első. Válasszon Ön is minket!

Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével.

 

Molnár János

tűzvédelmi mérnök

munkavédelmi technikus

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.